Liceul Tehnologic „Alexandru Macedonski” Melinesti
CONTACT

LICEUL TEHNOLOGIC „ALEXANDRU MACEDONSKI” MELINESTI
COMUNA MELINESTI, JUDETUL DOLJ, NR. 208
COD POSTAL 207385
TELEFON / FAX: 0251 440 004
e-mail: contact@liceulmelinesti.ro; gsimelinesti@yahoo.com

Web site: www.liceulmelinesti.ro
© 2022 Liceul Tehnologic „Alexandru Macedonski" Melinesti ~ Toate drepturile rezervate ~ Site realizat de Prof. Dumitrascu Alina si Inf. Cristian Pîrvulescu

Adrese utile

„Omul poate deveni om numai prin educatie. El nu e nimic, decât ceea ce face educatia din el.”– Immanuel Kant
www.liceulmelinesti.ro
booked.netMetodologia de înscriere a copiilor în învatamântul primar pentru anul scolar 2022 - 2023 si calendarul de înscriere sunt publicate aici (pdf).

Fisa de înscriere (va fi disponibila în perioada 11.04.2022-10.05.2022 pentru înscrierile aferente etapei I, respectiv 31.05.2022-07.06.2022 pentru înscrierile aferente etapei a II-a).
  • Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în procesul de înscriere a copiilor în învatamântul primar (fisier pdf disponibil în curând);


ADMITERE ÎN ÎNVĂTĂMÂNTUL PRIMAR 2021-2022
CLASA PREGĂTITOARE


DOCUMENTE UTILE


Lista elevilor admisi în clasa pregatitoare (Etapa I + Etapa II)

Formularul online permite parintilor sa completeze online datele necesare pentru înscrierea copiilor în învatamântul primar, în clasa pregatitoare.

Atentie! Completarea acestei cereri de înscriere nu garanteaza înscrierea copilului dumneavoastra în unitatea de învatamânt si nu elimina obligativitatea de a va prezenta la unitatea de învatamânt unde doriti înscrierea cu dosarul complet al copilului, în vederea validarii prezentei cereri. Acest formular va permite doar sa va prezentati la secretariatul scolii cu datele copilului pre-completate, scurtând timpul de asteptare al dvs si al celorlalti parinti.

Formular online pentru înscrierea în clasa pregatitoare  • NOU! Metodologia si calendarul înscrieriii în învatamântul primar pentru anul scolar 2021-2022 au fost aprobate prin ordinul de ministru 3.473/10.03.2021;  • Fisa de înscriere (disponibila odata cu începerea înscrierii);Înscrierea în învatamântul primar se face în baza metodologiei specifice, aprobata de Ministerul Educatiei.

Astfel copiii, care împlinesc vârsta de 6 ani pâna la data de 31 august 2020, inclusiv, trebuie sa fie înscrisi în clasa pregatitoare, în conformitate cu prevederile Legii educatiei nationale nr. 1/2011.Prezentare

ADMITERE ÎN ÎNVĂTĂMÂNTUL PRIMAR 2022-2023
CLASA PREGĂTITOARE
„Cînd mergi spre munti dinspre Craiova, urcând pe apa Amarezei,
De la Murgas în Adâncata si la Vocna-n Pometesti
Junincele-asteptând gonacii mugesc la gardurile-ograzei,
Si-n lunca dintre doua dealuri, din Gura-Ploesti în Goiesti...”
                                                                           Alexandru Macedonski